Startupfeeder

A hazai startup ökoszisztéma etetőgépe

Startup Hét Debrecen 2017

23593425_10208675614962526_6266388991153300177_o.jpg

Bár minden vidéki nagyvárosban olyan startup élet lenne, mint Debrecenben! Már harmadik alkalommal rendezik meg a Startup Hét Debrecen eseményt az Alföld Szilikon-völgyében (mekkora képzavar ez??), ahol egy héten keresztül rengetek programmal, előadással és workshoppal készítik fel, vagy éppen indítják el a leendő startuppereket. Ha van lehetőséget, ki ne hagyd! Mi is ott leszünk, igyekszünk minél több eseményről beszámolni. Meghívónak pedig álljon itt a rendezvénysorozat mottója: 

A Startup Hét Debrecen célja a debreceni startup és fiatal vállalkozói ökoszisztéma népszerűsítése egy teljes héten át. A cél, hogy minél többen tudomást szerezzenek a vállalkozóvá válásról, ismerjék meg a helyi szereplőket, fellendüljenek a gazdasági-társadalmi- kultúrális együttműködések a szereplők között, ezáltal hosszú távon is növelve Debrecen versenyképességét.

Egy programsorozat, amely évente egyszer, egy hétre Debrecenbe hozza a Szilícium-völgyet, megjelenést biztosítva a helyi startupoknak és innovatív vállalkozásoknak. A Startup Hét Debrecen segíti a Debrecenbe történő hazavándorlást, az ún. „reverse brain-drain” által hazacsábítsa a külföldre költözött fiatalokat, megmutatva nekik, hogy élhető, vállalkozóbarát, és szerethető a városunk.

Hivatalos honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://startupfeeder.blog.hu/api/trackback/id/tr7213293941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Startupfeeder

Hírek és beszámolók a vidéki, helyi szerveződésű startup ökoszisztémák eseményeiről, újdonságairól. Emellett tudósítunk magyar startupok nemzetközi sikereiről

IMPRESSZUM

süti beállítások módosítása