Startupfeeder

A hazai startup ökoszisztéma etetőgépe

Idén újra elstartol az Ideathon
Ezúttal nemzetközi piacra lépési csomagért versenyeznek a résztvevők

Immár harmadik alkalommal rendezik meg Nyugat-Dunántúl legnagyobb ötletversenyét, az IDEATHON 3.0-t. A háromnapos verseny során idén is hasznos tudással és értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a csapatok, akiket elsősorban az 5G, a Föld, illetve egészségipari kihívásokra adnak majd választ. Az első három helyezett az INPUT Program szakmai támogatása révén értékes külpiacra lépési csomagot nyer az Amerikai Egyesült Államokba, valamint Európába. A versenyt ezúttal online rendezik, így az ország teljes területéről várják a szervezők a jelentkezőket november 9-ig.

ideathon.jpg

Harmadik alkalommal, ezúttal online rendezik meg az Ideathon 3.0. ötletversenyt november 13-15. között. Az intenzív, háromnapos közösségi gondolkodáson a megoldandó probléma beazonosításán, értelmezésén és az erre megoldást jelentő ötletek kifejlesztésén dolgozhatnak a csapatok, akik az ország bármely pontjáról jelentkezhetnek az eseményre.

A verseny tágabban értelmezett témái négy tartalmi egységet képeznek: a Föld, az életvitel, a digitalizáció és az ötödik generációs mobiltechnológia, az 5G. 

Az Ideathon 3.0-ra meglévő csapattal és egyénileg is lehet jelentkezni, hiszen előzetesen lehetőség nyílik új csapatok alakítására. A három nap alatt a résztvevők megtanulják a design thinking módszertanán keresztül validálni ötletüket, feltérképezni a piacukat, kezelni a felhasználók reakcióit, valamint elsajátíthatják a befektetői pitch-hez szükséges tudást is. Az esemény kiváló alkalmat teremt szakmai kapcsolatok bővítésére is.

A rendezvény zárónapján, november 15-én, a versenyzők csapatokba szerveződve prezentálják ötletüket a szakmai zsűri előtt. A verseny első három helyezettje értékes díjazásban részesül: az Innovációs és Technológiai Minisztérium irányítása alatt működő INPUT Program az első helyezett csapat számára egy tengerentúli, a második helyezett számára európai külpiacra lépési csomagot, míg a harmadik helyezett csapat tagjai Web Summit 2020 belépőket biztosít.

Az Ideathon 3.0 kiemelt támogatója, a Telenor Magyarország különdíjjal jutalmazza az 5G témakörben született legjobb ötletet és a további témakörökben a legnagyobb 5G potenciállal rendelkező ötletet.

A verseny a StartITup Győr, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Szintézis-NET közös szervezésében valósul meg. Az esemény kiemelt szakmai partnere az INPUT Program és Start IT@K&H.

Bővebb információ és jelentkezés ITT.

Jelentkezési határidő: 2020. november 11.

Az ötletek áramlását nem korlátozhatja a fizikai világ, ötleteljünk együtt OTTHONRÓL!

A bejegyzés trackback címe:

https://startupfeeder.blog.hu/api/trackback/id/tr3916269288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Startupfeeder

Hírek és beszámolók a vidéki, helyi szerveződésű startup ökoszisztémák eseményeiről, újdonságairól. Emellett tudósítunk magyar startupok nemzetközi sikereiről

IMPRESSZUM

süti beállítások módosítása