Startupfeeder

A hazai startup ökoszisztéma etetőgépe

Tuti, hogy készen állsz pszichésen egy startupra?
Ötletből dollár rendezvénysorozat

600_464486052.jpeg

Az, hogy fiatal vagy és van egy király és/vagy világmegváltó ötleted, az már majdnem tuti siker. Viszont ahogy Andrási Betty pszichológus és Dr. Varga Miklós business mentor szerint azért még van pár dolog, amíg a kipattant szikra elkezd milliókat hozni. Kettőjük által fémjelzett Ötletből dollár ugyanis azt mondja, hogy számos olyan lelki és egyéb kézzel olyan könnyen nem megfogható dolog (pl. önbizalomhiány) állhat a sikered útjába, amiről még nem is tudtál. 
Viszont jó hír, hogy ezt lehet tréningekkel kezelni, tanulni. Ebben nyújt illetve szeretne segíteni az Ötletből dollár Meetup sorozat. 

Számos magyar startupnak segítettek már, ezt az oldalukon megtalálod, de szerintem érdekesebb lehet őket személyesen is hallgatni. Szerencsére erre nem kell sokáig várni, hiszen Győrben, 2017. november 29-én el tudod őket csípni az Széchenyi István Egyetemen. Mi ott leszünk és valószínűleg után kis írásban boncolgatjuk is picit az előadást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://startupfeeder.blog.hu/api/trackback/id/tr4913293787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Startupfeeder

Hírek és beszámolók a vidéki, helyi szerveződésű startup ökoszisztémák eseményeiről, újdonságairól. Emellett tudósítunk magyar startupok nemzetközi sikereiről

IMPRESSZUM

süti beállítások módosítása