Startupfeeder

A hazai startup ökoszisztéma etetőgépe

Vállalkozás fejlesztő képzés online kurzusokkal - a LiftUP londoni csapatától
Leírás az online képzésről

A Nemzeti Tehetség Központ által működtetett Londoni Tehetség Központban kiemelt feladatunknak tekintjük a fiatalok vállalkozókedvének erősítését és az ehhez szükséges készségek fejlesztését biztosító képzések szervezését. Ezért indítottuk el vállalkozásfejlesztő tréningjeinket, melyeknek célja fiatalok ösztönzése saját vállalkozásuk elindítására, fejlesztésére, illetve kiemelkedő üzleti lehetőségekkel rendelkező projektek felkarolására. Képzéseinken keresztül a jövő fiatal vállalkozói elméleti, gyakorlati és praktikus tudásra tehetnek szert és ismereteiket saját vállalkozásuk indításakor kamatoztatni tudják.

liftup.JPG

 Az elmúlt években számos csapat és induló vállalkozó vett részt képzéseinken, akik szívesen osztják meg tapasztalataikat, indulási nehézségeiket, a képzésen kapott információk, tanácsok hasznosulását.

 Az ingyenes programon résztvevők szakmai támogatást kapnak ötleteik megvalósításához, a csapatuk kialakításához, üzleti terveik elkészítéséhez és a célpiacuk meghatározásához. A kurzus során megtanulják a piac szegmentálását, az üzleti modell felépítését, valamint a prezentálás technikáit. A résztvevők a workshopok végére egy validált üzleti ötlettel és pitch deck-kel rendelkezhetnek.

 2020 májusában online formában indítjuk a megújult tréningjeinket, melyet a StartITUp Győr csapatával közösen valósítunk meg, akik maguk is sikeresen támogatnak startup vállalkozásokat és örömmel osztják meg eddigi tapasztalataikat a résztvevőkkel.

 A fiatal és innovatív, startupinkubáció területén dolgozó szakembereket tömörítő csapattal közösen dolgozunk azon, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet profitáljanak az online kurzusból és a képzés végére magabiztosan lépjenek a vállalkozói létbe.

 Ha érdekel a LiftUp London képzésen való részvétel, akkor jelentkezz legkésőbb 2020. május 21-ig az alábbi regisztrációs felületen keresztül:

https://forms.gle/ZjLmqykfhw8mrQ8S7

A bejegyzés trackback címe:

https://startupfeeder.blog.hu/api/trackback/id/tr3315699808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Startupfeeder

Hírek és beszámolók a vidéki, helyi szerveződésű startup ökoszisztémák eseményeiről, újdonságairól. Emellett tudósítunk magyar startupok nemzetközi sikereiről

IMPRESSZUM

süti beállítások módosítása