Startupfeeder

A hazai startup ökoszisztéma etetőgépe

SMART-UP a középiskolákban
Avagy ismerkedés a startupokkal minél korábban

projectlogo_interreg_at-hu_smart-up_rgb_1.jpg

A Széchenyi István Egyetem (SZE) és a Kisalföldi Agrár Szakképzési Centrum Vépi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium együttműködése segíti elő a SMART UP projektet.

Az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Programban megvalósuló ATHU52 – Smart-UP című projekt során számos tapasztalattal gazdagodott a SZE csapata vállalkozás ösztönzés, vállalkozás indítás, startup alapok és startup módszerek területén.

Ezek összegzéséről készült egy videó a középiskolás diákok számára, mely bemutatásra került a vépi Szakképző Iskolában.

vep_facebook_kep_20210521.jpg

A YouTube-on elérhető anyagot a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Vépi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai nagy érdeklődéssel fogadták.

A gyakorlati tapasztalatokat felvonultató oktatási anyag jól illeszkedik a diákok vállalkozó ismeretek tantárgyaihoz és segítik színesíteni és kiegészíteni a kötelező tananyagot.

Bízunk abban, hogy a tanári útmutatás és a youtube videónak köszönhetően minél több innovatívan gondolkodó diák próbálja ki a startup módszertanok különleges lehetőségeit.

img_20210518_092523_smart_up_vep_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://startupfeeder.blog.hu/api/trackback/id/tr8116571674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Startupfeeder

Hírek és beszámolók a vidéki, helyi szerveződésű startup ökoszisztémák eseményeiről, újdonságairól. Emellett tudósítunk magyar startupok nemzetközi sikereiről

IMPRESSZUM

süti beállítások módosítása