Startupfeeder

A hazai startup ökoszisztéma etetőgépe

OPEN INNOVATION – A szervezetfejlesztésről startupoknak és kkv-knek…

naptar_facebook_linkedin.jpg

Egy startup vagy kkv számos kihívással néz szembe induláskor, arról azonban már kevesebb szó esik, hogy a gyors növekedés is számos kockázattal jár egy fiatal cég életében.

Egy induló vállalkozás általában barátokkal, családtagokkal, ismerősökkel kezdi meg egy ötlet kidolgozását, kezdetben így is működik. Egy hirtelen növekedés pedig óhatatlanul is, növekvő szervezetlenséggel járhat.

De milyen szervezetfejlesztési teendői vannak egy gyorsan növekvő vagy növekedni kívánó startupnak? Egyáltalán kell-e szervezeti struktúra startupoknak?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ az Open Innovation rendezvénysorozat következő programja, a Debreceni Egyetem szervezésében, a StartITup Győr csapatával karöltve.

A sorozat lényege, hogy nagyvállalati koncepciókat mutasson be, azért, hogy a kkv-k és start-upok megtalálják azokat a külső forrásokat, amelyeket bevonva képesek lesznek az üzleti teljesítményüket fokozni, valamint új ötlettel a piacra lépni.

Az Innow Interreg projekt keretében megrendezett program - online elérhető - rendezvényeit március 17-én tartják magyar nyelven, másnap 18-án, angol nyelven hallgathatunk meg értékes előadásokat.  

Az események középpontjában a szervezetfejlesztés áll.

Tapasztalatokat és tanácsokat hallhatunk arról, hogyan építsünk sikeres céget, a csapatra, a vezetésre és a szervezetre fókuszálva vagy éppen arról, hogy hogyan NE tegyük tönkre a cégünket a növekedési szakaszban.

A programon a Debreceni Egyetem Műszaki Karának munkatársai mellett, szakemberek előadásait hallgathatjuk meg a témában.

succes_story_8_hirlevel_960x504px.jpg

A magyar nyelvű program előadói:

Dr. Bodnár Viktória, okleveles közgazdász, az IFUA Horváth & Partners ügyvezető partnere. Tanácsadási területei (a teljesség igénye nélkül) stratégiai menedzsment, üzleti tervezés, szervezetalakítás-szervezetfejlesztés. A Budapest Corvinus Egyetemen egyetemi docens, a Budapesti Teljesítménymenedzsment Kutatóközpont vezetője.

Gurabi Attila, agrár-közgazdász és üzleti coach. Fő területe a szervezeten belüli fejlesztések és együttműködések kialakítása a hatékony működés és folyamatos fejlődés érdekében. Kaizen Institute Hungary együttműködő partnere. A Debreceni Egyetem Műszak Karán Műszaki Menedzsment és Vállalkozási Tanszék Mérnök coach szakmérnöki képzésnek óraadó tanára, címzetes egyetem docens.

succes_story_9_hirlevel_960x504px.jpg

Az angol nyelvű program előadói:

Koltai Vera, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik van a vezetői tanácsadásban, ő vezeti az IFUA Horváth & Partners Szervezeti és Működési Kompetencia Központját. Közreműködött több iparágból (telekommunikáció, szállítás, banki ügyintézés, csúcstechnika, kiskereskedelem stb.) származó ügyfélnél, hogy növeljék a HR hatékonyságot, digitalizálják a folyamatokat és globális szinten összevonják az erőforrásokat. 

Verő Barbara, a Future Proof Consulting társalapítója és ügyvezető igazgatója, amelynek középpontjában a kkv-k vezetőinek, csoportjainak és szervezeteinek fejlesztése áll. Tanár a Metropolitan University-n, 20+ kezdő vállalkozást mentorál. Angyal befektető öt társaságban. A Nők / Üzlet / Angyalok Egyesületének vezetőségi tagja. Tízéves vezetői és 8+ éves igazgatósági tapasztalattal rendelkezik HR, valamint a szervezeti tervezés és fejlesztés területén.

Az esemény minden startupnak és kkv-nek szól, aki el akarja kerülni a növekedés buktatóit, hatékonyabb akar lenni a szervezetfejlesztés vagy a struktúraváltás területén.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, itt tudtok regisztrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://startupfeeder.blog.hu/api/trackback/id/tr3116458476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Startupfeeder

Hírek és beszámolók a vidéki, helyi szerveződésű startup ökoszisztémák eseményeiről, újdonságairól. Emellett tudósítunk magyar startupok nemzetközi sikereiről

IMPRESSZUM

süti beállítások módosítása