Startupfeeder

A hazai startup ökoszisztéma etetőgépe

Zárul a SMART-UP

projectlogo_interreg_at-hu_smart-up_rgb.jpg

2021. május 12-én került sor - online környezetben - az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország SMART-UP (AT-HU 052) projekt /röviden SMART UP/ záró eseményére, melynek célja, hogy még közelebb hozza egymáshoz az osztrák és magyar startup ökoszisztémát / fiatal vállalkozókat.

A 2018 óta futó projekt lényege, hogy a két országban ösztönözze és összekösse a vállalkozni vágyó fiatalokat olyan céllal, hogy életképes startup vállalkozások létesülhessenek. A 4 évig futó projektben 2 ország 7 szervezete - köztük a Széchenyi István Egyetem - dolgozott együtt a célok megvalósításában.

A program fókuszában - sok más mellett - a nemzetközi együttműködés erősítése és a startup ökoszisztéma létrehozása állt.

A záró esemény méltó zárása volt a 4 éves együttműködésnek, mivel a rövid projekt beszámoló után, ismert európai startup szereplők előadásait hallgathatták meg a részvevők.

20210512_090650.jpg

Többek között Anna Thomlinson a Start it @KBC, (Belgium legnagyobb és egyik legrégibb acceleratorának ügyvezető igazgatója) és Csendes Olivér (ökoszisztéma építő, vállalkozó) is az előadók sorában kapott helyet.

(A záró esemény ezen a linken elérhető.)

Az esemény angol, német és magyar nyelven is elérhető volt.

A professzionális szervezést a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának köszönhettük.

Bízunk benne, hogy a sikeres projekt zárás már egyben alapozást is jelent egy új projekthez, - mely építve a SMART-UP tapasztalataira -, tovább segítheti és kísérheti a fiatal vállalkozók előre jutását a nemzetközi környezetben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://startupfeeder.blog.hu/api/trackback/id/tr3116567828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Startupfeeder

Hírek és beszámolók a vidéki, helyi szerveződésű startup ökoszisztémák eseményeiről, újdonságairól. Emellett tudósítunk magyar startupok nemzetközi sikereiről

IMPRESSZUM

süti beállítások módosítása